Korta dagar, del 1

Godmorgon!
Ny vecka, nya möjligheter. Tänk att lediga dagar alltid bara svischar förbi innan man ens hinner märka det.
I fredags var vi hemma och hade mysigt. Corinnes pojkvän från italien har varit här över helgen så vi delade några tankar över ett glas vin.
Lördagen inleddes med en löprunda. Vi försöker springa varannan dag, hittills har det funkat bra.
Vet inte varför halva gänget i Epelenberg ville sitta hemma och studera på kvällen, jag och Anna var nämligen väldigt partysugna. Vi bestämde att vi skulle åka in till city center tillsammans med grannarna snett nedanför (två killar från newcastle och en från polen). "Men vadå, vi kan ju lika gärna gå ner å förfesta tillsammans också" tänkte vi. Sagt och gjort, när vi ringde på dörren höll de på att göra middag åt fyra spanska tjejer och det kändes som vi trängde oss på. Inga problem, sa de, dukade fram två extra tallrikar och vi hade en trevlig middag.
Lite små lulliga på vägen in till centrum ville jag och Anna inte åka vidare till nästa förfest utan vi for direkt till baren.
De hade raveparty vid de Boulevard och några av våra vänner skulle dit också. Men när vi kom in vände vi i dörren, nej, inget för oss med monoton dunka-dunka musik och blinkande lampor som ger dig epileptiska attacker.
De Boulevard har även en våning lägre ner med lugnare musik, så vi gick dit på en öl.
Efter ett tag fick vi sällskap av Janis och Aubin men vid just den tidpunkten behövde vi lite tid för oss själva så vi gick till baren bredvid. Nästan inga människor, bättre musik (tänk nrj) och en trevlig bartender.
Det visade sig att bartendern även var ägare till stället och han bjöd oss på öl och shottar.
Måste rusa till skolan, avslutar inlägget senare idag.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?